- Reklama -

VIDEO: Sean Monahan vstřelil stou branku v NHL

- Reklama -

V jednom z šesti utkání čtvrtečního programu National Hockey League vyhrálo Calgary 3:2 na ledě Tampy Bay. Na úspěchu Flames se jubilejní stou brankou v nejprestižnější lize světa podílel Sean Monahan, jenž se tak stal dvacátým hráčem v historii klubu, jenž této mety dosáhl. Dosáhl jí ve 22 letech a 134 dnech a pouze pět aktivních hráčů v NHL včetně Jaromíra Jágra vstřelilo 100. gól v NHL dříve.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Zástupci Calgary draftovali kanadského centra před čtyřmi lety v prvním kole ze 6. místa. Dvaadvacetiletý rodák z Bramptonu působí v NHL od sezóny 2013-14 a na kontě má 298 utkání a 198 kanadských bodů. Monahan je s dvaceti góly (61 utkání, 39 bodů) nejlepším střelcem týmu v dosavadním průběhu ročníku.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -