- Reklama -

VIDEO: Šílená rvačka v Mostě. Tohle u nás nechcete vidět, píše kanadský web

- Reklama -

Jen výjimečně se dostává evropský mládežnický hokej do zájmu kanadských médií. Hromadnou rvačku v severočeském Mostě, během níž byl napaden dokonce i rozhodčí, však portál Sportsnet již přehlédnout nedokázal.
Z každoročního Easter Cupu, v němž se střetávají hráči do 16 let z celého světa, zaujal neobvykle brutální závěr utkání o 3. místo. Mladíci z běloruského týmu HC Brest a slovenského celku Liba Academy Košice se pustili do monstrózní mely, jejíž obětí se stali i muži v pruhovaném.
„Tuhle nenávist byste v bojích o Stanley Cup vidět nechtěli,“ glosuje kanadský web nevídanou míru násilí.
Jen pro pořádek se sluší dodat, že z bronzu se nakonec radovali mladí Slováci, kteří běloruské soky porazili v poměru 4:1.
V čase 1:40 si udělá Bělorus z rozhodčího lovnou zvěř:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -