- Reklama -

VIDEO: Simmonds nebezpečným hitem zranil Browna

- Reklama -

Útočník Tampy Bay J.T. Brown utrpěl zranění v obličeji a na neurčitou dobu bude mimo hru. V neděli to oznámil hlavní kouč Tampy Bay Jon Cooper. Šestadvacetiletý rodák z Burnsville se zranil v sobotním zápase s Philadelphií, v němž Lightning prohráli 2:4.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Brown odstoupil necelých pět minut před koncem třetí třetiny po úderu do hlavy od Waynea Simmondse. Inkriminovaná situace se odehrála na obranné modré čáře floridských Blesků. Forvard Flyers trefil nic netušícího Browna z boku přímo do hlavy.
Simmonds atakoval protihráče, který nebyl v držení kotouče, jednalo se tedy minimálně o nedovolené bránění ve hře, rozhodčí ale nechali tuto situaci bez potrestání. Trenér Cooper nechtěl po zápase na toto téma příliš debatovat. „Já ten zákrok komentovat nebudu. Ale myslím si, že by se tím měla zabývat disciplinární komise soutěže,“ uvedl.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -