- Reklama -

VIDEO: Slováci mají další prohru, Helvéti koušou, Rusové vynulovali Dány

- Reklama -

Kompletní program MS hráčů do 20 let naleznete ZDE.

Skupina A

Rusko 4:0 Dánsko (1:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 7. Kravcov (K. Kostin, Muranov), 38. Romanov (K. Kostin, Kravcov), 54. Šen (Romanov), 59. Ivan Morozov (Slepec, Romanov)
Rusko: Tarasov (Kočetkov) – Žuravljov, Ilja Morozov, Samorukov (A), Rubinčik, Alexejev, Romanov, Olšanskij– Galimov, Muranov, Slepec – Kravcov (A), K. Kostin (C), Denisenko – Starkov, Kovalenko, Šen – Podkolzin, Marčenko, Ivan Morozov.

Dánsko: Rørth (Adamsen) – Setkov, Schulze, Mogensen, Baasstrup (A), Mortensen, V. Andersen, Koch– Brinkman, Röndbjerg (C), Schultz – L. Andersen, Grundtvig (A), Madsen – Bach, Green, Marcussen – Kjær, Gath, Cubars.
Diváci: 9 939

Švýcarsko 2:3 Kanada (0:1, 1:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 21. Kurashev (Müller, Eggenberger), 59. Kurashev (Müller, Eggenberger) – 1. Glass (Suzuki, Comtois), 26. Entwistle (Bowers), 33. Dobson (Hayton)
Střely na branku: 17:32
Švýcarsko: Schmid (Hollenstein) – Le Coultre, Aebischer, Berni, Barandun, Moser, Gross (A), Burger – Nussbaumer, Kurashev (A), Müller – Gerber, Schmid, Brüschweiler – Eggenberger (C), Sigrist, Verboon – Lehmann, Tanner, Leuenberger.

- Reklama -
Kanada: Scott (DiPietro) – Phillips, Bouchard, Brook, Mitchell (A), Smith, Dobson, McIsaac – Comtois (C), Glass, Tippett – Lafreniere, Anderson-Dolan (A), Suzuki– Frost, Hayton, Leason – Veleno, Bowers, Studnicka – Entwistle.

Diváci: 17 102

Skupina B

Slovensko 2:5 Švédsko (1:2, 0:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 14. Liška (Hrehorčák, Fehérváry), 49. Fafrák – 12. Elvenes, 17. Bemström (Lundkvist, Holmberg), 27. Bemström (Elvenes, Sandin), 46. Brännström (Lundeström, Boqvist), 53. Lundeström
Slovensko: Sklenár (Hlavaj) – Ivan, Fehérváry (C), Korenčík, Žiak (A), Dlugoš, Demo, Golian – Liška (A), Roman, Hrehorčák – Pospíšil, Ružička, Krivošík – Kelemen, Kollár, Baláž – Regenda, Kukuca, Fafrák.

Švédsko: Ersson (Ahman) – Brännström (C), Westerlund, Sandin, Boqvist, Ginning, Lundkvist, Broberg– Elvenes (A), Gustafsson, Fagemo – Hugg, Holmberg, Bemström – Olofsson (A), Lundeström, Zetterlund – Södergran, Hållander, Bäck – Sveningsson.

Finsko 5:0 Kazachstán (2:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 13. Latvala (Virtanen, Ylönen), 16. Talvitie, 33. Vainionpää (Puustinen), 48. Kakko(Lundell, Ylönen), 50. Heponiemi (Kupari, Jokiharju)
Střely na branku: 56:18
Finsko: Luukkonen (Lindberg) – Honka, Heinola, Jokiharju, Laaksonen, Latvala, Utunen, Vaakanainen – Heponiemi, Kupari, Tolvanen – Nyman, Kakko, Lundell – Virtanen, Talvitie, Ylönen – Vainionpää, Moilanen, Puustinen.

Kazachstán: Jeremejev (Nurek) – Orechov, Samat Danijar, Chripkov, Musabajev, Šinkareckij, D. Muratov, A. Koroljov – Sajan Danijar, Gaťjatov, Makuckij – Vereščagin, Mitěnkov, Žorabek – Musorov, Gusejnov, Bojko – Treťjakovskij, B. Muratov, Bujalskij.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -