- Reklama -

VIDEO: Souboj titánů. Ovečkin a Tortorella se pustili do přestřelky

- Reklama -

Závěr první třetiny pondělního klání mezi Washingtonem a Columbusem diváky rozhodně neuspával.
Útočník Blue Jackets Matt Calvert se pustil do křížku s Alexandrem Ovečkinem a v rámci potyčky jej zasáhl hokejkou do obličeje. Kapitánovi Capitals způsobil menší krvavý šrám, jenž však později vyvolal výraznější slovní přestřelku.
Calvert byl za svůj zásah do Ovečkinovy tváře vyloučen do konce zápasu, což těžce nesl columbuský kouč a známý bouřlivák John Tortorella. Ten dal před začátkem druhého dějství ruskému snajprovi jasně najevo, co si o celé situaci myslí, a osočil ho z filmování.
Ovečkin si samozřejmě nenechal nic líbit a hádka dvou velikánů soutěže byla na světě.
Později však hlavy vychladly a padla i omluva. „Je to moje chyba. Myslel jsem si, že si pád přikrášlil a naznačil jsem mu to,“ řekl po utkání Tortorella. „Není to jeho vina. Jedná se o hloupost na mé straně,“ dodal smířlive zkušený trenér.
A co na to velký Ovi? „Oh, to nic nebylo. Jen jsme si povídali, jak se daří. Však víte, je to fajn chlapík,“ vzala jedna z největších hvězd NHL celý incident s nadhledem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -