- Reklama -

VIDEO: Souhra bohů. Z Marchandovy lahůdky vytěžil Pastrňák gól

- Reklama -

Fanshop týmu
Patrice Bergeron 1+1.
David Krejčí 1+1.
Tuuka Rask 38 zákroků.
David Pastrňák 2+2.
Pasta opět válí! Havířovský rodák zaznamenal v duelu s Ottawou čtyři body za dva góly a dvě asistence a dovedl Bruins k vítězství 4:1.
Závěrečná branka klání, jež byla Pastrňákovým desátým přesným zásahem v tomto ročníku, je k tomu jedním z TOP momentů celého úterního programu NHL.
Preciznímu zakončení českého snajpra předcházela úžasná klička Brada Marchanda, jenž si v útočném pásmu dokonale pohrál s obráncem Sens Dylanem DeMelem. Následná přihrávka na Pastrňáka pak byla jen třešničkou na dobře upečeném dortu.
Český šikula má na svém kontě v aktuální sezóně už 15 bodů a v tabulce kanadského bodování ligy mu nyní patří čtvrté místo.




- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -