- Reklama -

VIDEO: Stop na dva zápasy, takový je disciplinární trest pro Shattenkirka za zákrok na Gravela

- Reklama -

Obránce Washingtonu Kevin Shattenkirk dostal od disciplinární komise National Hockey League dvouzápasový trest za zákrok na zadáka Los Angeles Kevina Gravela, jehož se dopustil v závěru třetí třetiny sobotního utkání v aréně Staples Center.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Polovinu už si odpykal v neděli, kdy nenastoupil do duelu s Anaheimem Ducks. Shattenkirk bude nuceně absentovat také v úterním klání s Minnesotou Wild. Do sestavy Washingtonu se rodák z New Rochelle vrátí ve čtvrtek, kdy Capitals přivítají na svém ledě hráče Predátory z Nashvillu.
Přímo v utkání byl Shattenkirk vyloučen na dvě minuty za napadení. S dodatečným trestem je spojený i finanční postih. Podle pravidel kolektivní smlouvy musí osmadvacetiletý Američan zaplatit do podpůrného hráčského fondu 47 222 dolarů.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -