- Reklama -

VIDEO: Švéd Nylander obětí devastačního hitu

- Reklama -

Pro útočníka Tre Kronor Williama Nylandera nezačalo mistrovství světa juniorů vůbec dobře. V první třetině souboje se Švýcarskem se musel vrátit do šaten poté, co jej počastoval tvrdým úderem do hlavy forvard Chris Egli.
Ani jeden z hráčů se již v zápase neobjevil. Nylander byl podle informací ze švédské kabiny odvezen do nemocnice a Egli obdržel trest na pět minut plus do konce utkání.
Devatenáctiletý Nylander byl draftován v roce 2014 týmem Toronto Maple Leafs. V současnosti hraje za celek Toronto Marlies v AHL, kde si v této sezóně připsal ve 27 utkáních 34 bodů (14+20).
UPDATE: Disciplinární komice Egliho dodatečně potrestala třízápasovou suspendací. Mladý Švýcar tak zmešká zbylé souboje v základní skupině.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -