- Reklama -

VIDEO: Tlouštík Jágr se pokusil pobavit fanoušky

- Reklama -

Útočník Panterů Jaromír Jágr zamířil zpět do České republiky, kde jej čeká odpočinek i obchodní jednání týkající se kladenských Rytířů. Avšak ještě než se společně se svou přítelkyní Veronikou Kopřivovou s Floridou na čas rozloučil, podělil se na svém Facebooku o poněkud zvláštní video.
„Tady je malá ukázka toho, co vypadalo jako náš poslední den na Floridě,“ napsal 44letý hvězdný hráč na svém profilu. „Musím začít trénovat, můžete vidět, že jsem přibral,“ pokračovala česká legenda v narážce na svůj počítačově upravený vzhled.
Oficiální facebookový profil Jaromíra Jágra, kterému v těchto dnech dominuje fotografie Homera Simpsona, má více než 715 tis. fanoušků a samotný hokejista jej používá jako hlavní komunikační kanál se svými příznivci. Zároveň je přitom veřejným tajemstvím, že většinu příspěvků nezveřejňuje Jágr, nýbrž jím najatý novinář.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -