- Reklama -

VIDEO: Trash play. McNabb v závěru zápasu ošklivě krosčekoval Oshieho

- Reklama -

Fanda NHLKonec čtvrtého zápasu finále Stanley Cupu přinesl několik ošklivých výměn názorů včetně jednoho zákroku, jenž do férové hry rozhodně nepatří.
Tři minuty před závěrečným hvizdem si obránce Vegas Brayden McNabb vyšlápl na útočníka T.J. Oshieho a tvrdě jej zezadu narazil na mantinel. Faul přišel pouze chvíli po gólu Michala Kempného na 5:2 pro Washington a může být vyložen i jako odplata za Oshieho loket do tváře Colina Millera, který brance českého beka předcházel.

Podle kouče Rytířů Gerarda Gallanta si Miller z incidentu odnesl zlomený nos.
McNabb byl za nebezpečný hit počastován dvěma minutami, nelze ale vyloučit dodatečný zásah Oddělení pro hráčskou bezpečnost NHL. Oshie, jenž byl po nárazu viditelně otřesen, obdržel spolu s Derykem Engellandem desetiminutový osobní trest za hrubost během následné potyčky.

Oshieho loket ve tváři Colina Millera a Kempného gól:

McNabbův faul a následná potyčka:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -