- Reklama -

VIDEO: Tvrdý úder do hlavy? McAvoyovi prošel za dvě minuty

- Reklama -

Fanshop týmu
Velké pozdvižení vyvolal v šestém zápase série mezi Bostonem a Columbusem faul obránce Bruins Charlieho McAvoye na Joshe Andersona. Očividný úder do oblasti do hlavy, po němž ležel útočník Blue Jackets nějaký čas na ledě, byl totiž potrestán pouze dvěma minutami.
A jelikož byly během letošního play-off k vidění mnohem přísnější verdikty (zdravíme do Vegas), bylo velkým otazníkem, proč McAvoyovi drsný atak prošel takto snadno.

Vysvětlení přinesl Tom Reed z portálu The Athletic, podle něhož se rozhodčí lavičce Columbusu přiznali, že hit vůbec neviděli.
Vzhledem k charakteristice a závažnosti faulu nelze vyloučit dodatečné prozkoumání situace Oddělením hráčské bezpečnosti NHL.


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -