- Reklama -

VIDEO: Ukázkový hit nebo faul? Gudasův zákrok budí rozepře

- Reklama -

Rozhodčí si opět posvítili na Radka Gudase. Zadáka Flyers vyloučili ve druhé třetině sobotního souboje Philadelphie s New Jersey za hit na útočníka Milese Wooda. Verdikt mužů v pruhovaném, kteří Gudasův zákrok posoudili jako pád pod nohy, ale budí emoce.
„Podle pravidel NHL je pád pod nohy pískán za situace, kdy je atak veden na oblast pod koleny. Gudas přitom mířil do žeber,“ nachytal rozhodčí redaktor deníku Philadelphia Inquirer Sam Carchidi.
Podobný názor mají i mnozí fanoušci na sociálních sítích, kteří opěvují Gudase za ukázkový hip check a zatracují arbitry za úzkostlivé vedení hry.
Rozhodnutí sudích mělo navíc na zápas fatální dopad. Následovala po něm přesilovka pět na tři, v níž vsítili Devils vítězný gól utkání.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -