- Reklama -

VIDEO: Velká paráda Patricka Kanea! Forvard Hawks vyškolil gólmana Lehnera

- Reklama -

Patrik Kane přispěl v nedělním utkání na ledě Buffala brankou a přihrávkou k vysoké výhře Chicaga 5:1 a po zásluze byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Dvacátá trefa amerického útočníka v letošním sezóně National Hockey League byla vskutku oku lahodící.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Běžela 47. minuta, když Kane převzal v pravém kruhu perfektně načasovanou přihrávku od Artěmije Panarina. Sám před brankářem Robinem Lehnerem pak zamíchal pukem a bekhendem jej krásně obhodil, čímž stanovil konečnou podobu výsledku.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

V letošním ročníku odehrál Patrick Kane 59 utkání, na kontě má 60 bodů a v tabulce produktivity je momentálně sedmý. Ve své desetileté kariéře v NHL dokázal pokaždé překonat hranici 20 gólů.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -