- Reklama -

VIDEO: Velkou střeleckou příležitost Jakuba Vrány likviduje Eddie Läck

- Reklama -

V utkání na ledě Washingtonu držela Carolina po dvou třetinách nerozhodný stav 0:0. Velkou zásluhu na tom měl Eddie Läck. Švédský gólman zneškodnil všech 22 střel Capitals. Läck předvedl několik skvělých zákroků a zvlášť ten z úvodu druhé části byl opravdu parádní. V čase 21:32 parádně vychytal v čisté gólové šanci útočníka Jakuba Vránu (na snímku).


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Po přesně načasované přihrávce ruského forvarda Stanislava Galijeva z pravého křídla se český hokejista ocitl úplně sám před hostující svatyní, parádním způsobem si navedl černý kus gumy na bekhend, ale při zakončení trefil jen nastavený levý beton Eddieho Läcka. Kdyby mířil kamkoliv jinam, zcela jistě by to byl gól.
Sedmadvacetiletý rodák z Norrtälje mě ze svého zákroku určitě velkou radost, avšak okamžitě by ho vyměnil za vítězství. Po druhé přestávce vystřídal Läcka v brankovišti Hurricanes Drew MacIntyre, který inkasoval dvě branky z devíti střel a Carolina nakonec podlehla Washingtonu 0:2.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -