- Reklama -

VIDEO: Výborný zákrok! Elliott prodloužil Hemského střeleckou mizérii

- Reklama -

Tohle už musí být vážně k vzteku. Aleš Hemský má neskutečnou střeleckou smůlu. V nedělním duelu proti St. Louis byl nejaktivnějším střelcem na ledě a šest minut před koncem druhé třetiny mohl svoji aktivitu vyšperkovat krásným gólem.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Po jeho bekhendové střele už spoluhráči málem zvedali hokejky radostí do vzduchu, jenže Brian Elliott byl proti. Gólman Blues natáhl ruku a na poslední chvíli ukryl puk v lapačce.
Hemský vyslal na branku soupeře šest střel, ale ani tentokrát se z gólu neradoval. Jeho čekání na zápis do střelecké listiny trvá už dvacet zápasů. Včera ho to mrzet nakonec moc nemuselo, protože Stars i bez jeho příspěvku porazili Blues 3:0.
„Když pominu výsledek, cítil jsem se dobře,“ řekl Elliott. „Několika zásahy jsem udržel tým ve hře, ale ve srovnání se sobotním utkáním (Blues – Stars 3:2sn) jsme neměli tolik energie. Těžko jsme se dostávali do šancí a moc jsme si toho nevytvořili,“ dodal rodák z Newmarketu.

Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -