- Reklama -

VIDEO: Wilson opět v roli kata. Tentokrát soupeři zlomil čelist

- Reklama -

Washingtonský útočník Tom Wilson opět zasahoval do sestavy Tučnáků. Poté, co v neděli vyřadil ze hry Briana Dumoulina, si tentokrát rázně vyšlápl na Zacha Aston-Reeseho. Tomu po sporném hitu zlomil čelist a způsobil otřes mozku.
Pittsburghský forvard se po krvavém incidentu z poloviny klání odebral do kabin a do hry už nezasáhl. Rozhodčí podobně jako v předchozím duelu ponechali Wilsonův úder do hlavy bez povšimnutí.


„Doufáme, že s tím liga může něco udělat,“ vyjádřil naději kouč Penguins Mike Sullivan.
Ne všichni se však dívají na Wilsonův atak skrz prsty. Bývalý křídelník Pittsburghu Matthew Barnaby se na svém twitterovém účtu vyjádřil o hitu obdivně. „Oba dva se snažili jít rameno na rameno,“ odůvodnil Kanaďan svůj postoj.


Penguins podlehli Capitals ve třetím zápase 3:4 a v sérii ztrácejí 1-2.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -