- Reklama -

VIDEO: Z arény do nemocnice. Hartnell poslal Antipina na nosítka

- Reklama -

Útočník Nashvillu Scott Hartnell se v sobotním duelu s Buffalem prezentoval nebezpečným úderem zezadu, po němž musel být obránce Sabres Victor Antipin odvezen do nemocnice.
Při incidentu, který se odehrál v 15. minutě druhé třetiny, se Antipin za vlastní bránou otočil při odevzdávání puku zády k Hartnellovi, který jej tvrdě narazil na mantinel. Při pádu se ruský bek udeřil hlavou o plexisklo a musel být na nosítkách odnesen z ledu.
Trenér Buffala Phil Housley posléze upřesnil, že jeho svěřenec byl hospitalizován na místní klinice, kde v neděli podstoupí podrobná vyšetření.
„Nechtěl jsem jej zranit,“ cituje Hartnellova pozápasová slova portál stanice NBC Sports. „Byla to běžná hokejová sekvence, jakých je během zápasu deset patnáct. Byla to nešťastná situace.“
Tak či tak byl Hartnell za svůj zákrok počastován pětiminutovým trestem a vyloučením do konce zápasu. Taktéž není vyloučeno, že přijde další trest ze strany Oddělení hráčské bezpečnosti NHL.


- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -