- Reklama -

VIDEO: Zápas roku? Mrázek inkasoval sedm gólů, Islanders otočili skóre čtyřmi góly v jedné přesilovce

- Reklama -

Hokejové šílenství, které bavilo diváky, ale dělalo šediny trenérům obou týmů. Takové bylo páteční klání mezi Islanders a Red Wings.
Detroit vedl v průběhu třetí třetiny už 5:2, ale nedisciplinovanost Tylera Bertuzziho naprosto změnila ráz duelu. Kanadský útočník ve službách Křídel daroval Newyorčanům svým nesmyslným seknutím pětiminutovou přesilovku, během níž Red Wings inkasovali čtyři góly! Islanders náhle vedli 6:5.


„Bylo to jen chvilkové vzplanutí a lituju toho. Nemyslím si však, že jsem si zasloužil vyšší trest,“ kál se po utkání Bertuzzi.
Bitva nakonec dospěla až do prodloužení, v níž forvard Islanders Brock Nelson dokonal hattrick a připravil Detroitu prohru 6:7.

Smutným hrdinou zápasu byl detroitský gólman Petr Mrázek, který jej zakončil s bilancí 22 zákroků proti 29 střelám. Radovat se naopak mohl mladý útočník Mathew Barzal, jenž asistoval u pěti branek newyorského celku. Stal se tak prvním nováčkem po sto letech, jenž zaznamenal tři pětibodová klání v jedné sezóně.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -