- Reklama -

VIDEO: Ztratil Hašek soudnost? Dominátor se stal terčem posměchu

- Reklama -

Dominika Haška stále nepřešlo podnikatelské nadšení. Po debaklu se sportovním oblečením značky Dominator, která skončila ve ztrátě 90 milionů korun, zaměřil tentokrát svou pozornost na potravinářství. A dokonce se osobně zapojil do marketingové kampaně.
Bývalý špičkový gólman začal před dvěma lety prodávat energetické nápoje Smarty, jež se nyní dočkaly nových verzí – myslivecké a rybářské. Hašek nechtěl nic ponechat náhodě a propagaci výrobku vzal do vlastních rukou. Jeho klip, v němž se snaží veřejnosti inovativní příchutě představit, však budí převážně posměch.

„Toto by se mělo dávat do učebnic marketingu jako odstrašující případ,“ napsal pod videem na facebookové stránce ‚Smarty – pro ty, kdo milují přírodu‘ Vojtěch Šibor.

Ještě štiplavější byl komentář uživatele Sergeje Rynitrise: „Ten dlouhý a nudný monolog je patrně výsledkem těch několika set úderů pukem do hlavy…“

O Haškově nechtěně vtipném klipu informuje také zpravodajský portál Echo24, který články o bývalých sportovcích do svého portfolia běžně nezařazuje.

- Reklama -

„S kamennou tváří a s pevným hlasem upozorňuje zejména na ‚lehký nádech‘ a ‚nezaměnitelnou chuť‘ nového nápoje, zatímco sedí za kancelářským stolem,“ nešetří web ironií.

Video můžete zhlédnout níže. Ti, kteří chtějí pohlížet na jednoho z nejlepších hokejových gólmanů všech dob stále s úctou, by se mu ale měli obloukem vyhnout.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -