- Reklama -

Vítej v 21. století, Jonathane!

- Reklama -

Pokrok nelze zastavit. Jonathan Toews vyslal v neděli ráno do světa svůj první tweet! Blackhawks zanedlouho oficiálně potvrdili, že si jejich kapitán založil profil na Twitteru.

Zpočátku si přidal Toews několik svých současných i bývalých spoluhráčů. V jeho seznamu „spřátelených profilů“ tak naleznete jména jako Patrick Kane, Scott Darling, Patrick Sharp či Andrew Shaw.
Poslední jmenovaný neváhal a svého parťáka z útoku náležitě přivítal. „Vítej na Twitteru a v 21. století století,“ utahoval si Shaw z Toewse. Kapitánova reakce je pak pro znalce angličtiny hotovou lahůdkou.


Za méně než 30 minut od založení profilu měl Toews více než osm tisíc followerů, v čase vydání tohoto článku jich pak bylo již 45 tisíc. Pokud máte zájem sledovat postřehy jednoho z nejúspěšnějších kanadských hokejistů současnosti i vy, můžete tak učinit na @JonathanToews.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -