- Reklama -

Vladislav Naměstnikov podepsal novou smlouvu s Tampou Bay

- Reklama -

Ruský hokejista Vladislav Naměstnikov se v pozici chráněného volného hráče dohodl ještě před plánovanou páteční arbitráží na novém dvouletém kontraktu s Tampou Bay. Třiadvacetiletý centr si vydělá celkem 3,875 miliónu dolarů.
S průměrným ročním výdělkem 1,9375 miliónu dolarů si Naměstnikov výrazně polepší. Po sezóně mu totiž vypršela roční smlouva na 874 tisíc USD. Zástupci Tampy Bay draftovali talentovaného útočníka v roce 2011 z 27. pozice.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Rodák z Voskresenska obléká dres Lightning od sezóny 2013-14. V minulém ročníku si vytvořil nová sezónní maxima, v 80 zápasech základní části nasbíral 35 bodů za 14 gólů a 21 asistencí. V 17 duelech play off dal jednu branku a na dvě další přihrál.
Celkem má Vladislav Naměstnikov na kontě v National Hockey League 127 duelů a 51 bodů (23+28). Ve vyřazovacích bojích o Stanley Cup odehrál 29 utkání, ve kterých zaznamenal jeden gól a dvě asistence.
Chráněnými volnými hráči, jež potřebuje generální manažer Blesků Steve Yzerman ještě podepsat, zůstávají útočník Nikita Kučerov a obránce Nikita Nestěrov.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -