- Reklama -

Vojnov si připlácí za lepší zacházení

- Reklama -

Vazební centrum v Seal Beach – to je současná adresa Slavy Vojnova. Ruský obránce si zde odpykává trest, který mu začátkem minulého měsíce vyměřil soudce za domácí násilí, kterého se hokejista Los Angeles loni v říjnu dopustil na své manželce Martě.
Vojnov nastoupil do vězení 7. července, by zde pobýt 90 dnů. Ve skutečnosti zřejmě půjde o kratší dobu, za dobré chování by teoreticky mohl být propuštěn už po půldruhém měsíci. Pětadvacetiletý zadák ale za mřížemi určitě nestrádá, jen si musí za „zpříjemnění“ pobytu trochu připlatit.
Věznice v Seal Beach totiž dopřává svým dočasným obyvatelům při složení částky 100 dolarů denně trochu více komfortu, než jaký bychom očekávali při sledování amerických filmů. Televize v cele, přístup k počítači a další vymoženosti – není divu, že když dostal Vojnov možnost zvolit si káznici v blízkosti L.A., vybral si zařízení, které přímořskému městečku s asi 25 tisíci obyvateli po spuštění placeného programu generuje roční zisk přibližně půl miliónu dolarů.
Vojnova po odsloužení trestu čeká ještě celoroční docházení na seminář na téma prevence proti domácímu násilí a osm hodin veřejných prací.
Foto: Icon Sporstwire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -