- Reklama -

Voráček a spol. jsou terčem kritiky

- Reklama -

Hlavní kouč Philadelphie Alain Vigneault se prohraném zápase číslo tři série s Islanders opřel do svých největších hvězd. Jeho rozzlobený komentář zachytil Sam Carchidi z deníku Inquirer.
„Musíme hrát mnohem lépe než dnes večer, a týká se to hlavně našich nejlepších hráčů,“ uvedl Vigneault po prohře 1:3.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Poté, co Flyers vedli v prvním dějství 1:0, postupně ubrali z plynu. Jejich hlavní kouč zmínil konkrétně Komarovův vítězný gól ze druhé třetiny.
„Bylo to 1:1, z třetiny zbývalo 25 sekund, vhazování bylo v útočném pásmu – logicky tedy pošlu na led své nejlepší chlapce…a my inkasujeme. Tohle si prostě v této fázi sezóny nemůžeme dovolit,“ cituje trenéra Adam Kimelman z oficiálních ligových stránek.
Flyers se v ofenzívě trápí po celou sérii a kritika se snáší především na hvězdné forvardy Claudea Girouxe, Travise Konecnyho, Sean Couturiera a Jakuba Voráčka, kteří dohromady zaznamenali ve třech utkáních jen čtyři body.
Giroux se trápil už v předchozích sériích, když vyprodukoval v posledních 25 kláních play-off jen jednu branku a devět asistencí.
„Jsme frustrovaní,“ řekl Giroux po sobotním duelu.“Musíme se přes to přenést a obrátit ji v energii.“
Další zápas mají Letci na programu už v neděli.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -