- Reklama -

Voráček ukončil čekání na gól, Flyers to však stačilo jen na bod

- Reklama -

Jakub Voráček ukončil po sedmi zápasech čekání na gól a svou dvacátou trefou v sezóně přispěl Philadelphii k zisku alespoň jednoho bodu za prohru na ledě Bostonu 2:3 v prodloužení. Pětadvacetiletý Kladeňák se prosadil v polovině zápasu, kdy v početní výhodě vystřelil z pravého kruhu a vyrovnal na 1:1. Voráček tak odpověděl na přesilovkovou trefu kapitána Bruins Zdena Cháry z úvodní třetiny.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


V čase 55:30 poslal Flyers do vedení Chris VandeVelde a těsný náskok hájili hosté až do poslední minuty. Necelých patnáct sekund před jejím vypršením však Medvědi využili další přesilovku umocněnou o hru bez brankáře. Vyloučení Wayne Simmondse potrestal Brad Marchand. Tentýž hráč se pak prosadil i v závěru čtvrté minuty prodloužení.

Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -