- Reklama -

Vrátí se Crawford domů?

- Reklama -

Může Corey Crawford zakotvit v příští sezóně v Montrealu? Podle jedné z nejnovějších spekulací ano.
Crawford se nachází na konci své šestileté smlouvu s Chicagem, ve kterém strávil celou svou kariéru. A přestože by dle svých slov v organizaci Blackhawks rád zůstal, podle novináře Marc-Oliviera Beaudoina má generální manažer Habs Marc Bergevin zájem přivést brankáře zpět do rodného města.
„Marc Bergevin by byl rád, kdyby byl Crawford v příštím ročníku druhým gólmanem. Crawford je této myšlence otevřený a to za situace, že s ním Hawks ukončí spolupráci a žádný jiný tým jej nebude chtít jako jedničku,“ poznamenal Beaudoin.
Bergevin a Crawford se navíc znají z doby, kdy prvně jmenovaný působil v Chicagu jako asistent generální manažera.
„Crawford už není tím gólmanem, jakým býval, ale jako dvojka pro jednu nebo dvě sezóny, s 20 – 25 starty za sezónu, by mohl být efektivní,“ tvrdí Beaudoin. Podle něj by byl Crawford oproti Charliemu Lindgrenovi zlepšením.
Bergevin nebude chtít utratit hodně peněz. Aktuálně má Crawford cap hit šest miliónů, v 35 letech už na takový plat ale nemůže pomýšlet.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -