- Reklama -

Skandál v Buffalu: vrcholný představitel Ottawy byl zatčen za obtěžování mladíka

- Reklama -

Fanda NHL
Asistent generálního manažera Ottawy Randy Lee byl podle zdroje agentury AP obžalován z obtěžování. K incidentu došlo ve čtvrtek během mítinku NHL v Buffalu.
Lee se měl nevhodně chovat k zaměstnanci hotelu, který jej dopoledne převážel shuttle busem z restaurace v centru města. Hokejový funkcionář byl následně zatčen a odkázán na pobyt v hotelu do doby, než začne soud. Policie šestapadesátiletému Kanaďanovi taktéž zabavila pas, jelikož se obávala, že opustí USA.


Zámořská média jsou ohledně události vcelku skoupá. Mike Baggerman z buffalské rozhlasové stanice NewsRadio 930AM informuje, že se měl Lee devatenáctiletého řidiče fyzicky dotýkat a oplzle při tom odkazovat na své vlastní genitálie. Nepřestal navíc ani po mladíkově upozornění, že se mu toto chování nelíbí.
Podle Iana Mendese ze stanice TSN se jednalo o čin blízký sexuálnímu harašení, ve kterém nehrál roli alkohol. Známý novinář také dodal, že vše bude pravděpodobně vyřešeno pokutou. Stání u soudu je naplánováno na pondělí.
Lee strávil v organizaci Senators 23 sezón, z nichž poslední čtyři jako asistent generálního manažera. Klub se k aféře zatím nevyjádřil.
Titulní foto: Perry McKenna

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -