- Reklama -

Vyhazovy? Změny na trenérských postech se údajně nechystají

- Reklama -

Trenéři trápících se celků se zatím o svá místa nemusí bát.
Bruce Boudreau z Minnesoty, John Hynes z New Jersey a Jim Montgomery z Dallasu jsou podle expertů stanice TSN v bezpečí.



„Mluvil jsem v úterý s (GM Wild) Billem Guerinem a ten mi řekl ‚Poslouchej, Bruce Boudreaua respektuju, budu trpělivý‘, a když řekl ‚trpělivý‘, myslel tím nejen jeho ale celou soupisku,“ uvedl v pořadu Insider Tracking Pierre LeBrun.
Bob McKenzie k tématu dodal, že na pořadu dne není ani výměna lodivoda lavičky Devils: „…vyhození trenéra v této fázi sezóny se nezvažuje.“
Darren Dreger poté stočil téma na situaci v Dallasu.

„Organizace Stars věří, že jsou lepším týmem, než naznačují dosavadní výsledky. Nad trenérským složením zatím u vedení panika nevládne,“ řekl žurnalista.

Minnesota má po úterním duelu s Torontem bilanci 1-5-0 a jedinou výhru si zatím připsala proti Ottawě (2:0).
Vyšší očekávání měli po získání P.K. Subbana, Nikity Guseva a Jacka Hughese i v New Jersey, které po šesti kláních na první vítězství stále čeká.
Dallas odehrál již sedm zápasů a podobně jako Wild má na svém kontě jen jedno vítězné utkání.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -