- Reklama -

Výhry si zasloužíme, brání se Hertl a spol.

- Reklama -

San Jose prochází letošním play-off způsobem, který příznivce ostatních celků často přivádí k šílenství. Mnoho sporných verdiktů sudích hraje Žralokům do karet a tak není divu, že jsou považování za štístka tohoto postseason.
Samotní Sharks se ale těmto nálepkám brání.
„Rozčiluje mě, když nás někdo takto označuje,“ citoval hlavního kouče Petera DeBoera Greg Wyshynski ze stanice ESPN.

„Víte co? Víme, jak na to…Pískalo se proti nám i v náš prospěch a my to ustáli. Každý, kdo tohle zlehčuje, se podle mě chová k našemu mužstvu a k tomu, co jsme dokázali, neuctivě,“ pokračoval zkušený lodivod.
Kalifornský celek naposledy těžil z hrubého pochybení arbitrů ve třetím utkání konferenčního finále proti Blues, v němž všichni čtyři rozhodčí přehlédli přihrávku rukou Tima Meiera, po níž následoval vítězný gól San Jose (video ZDE).

Výkonný viceprezident NHL Colin Campbell po tvrdé kritice ze strany médií a fanoušků později potvrdil, že branka skutečně neměla platit.

„Nestarám se o to, co ostatní říkají,“ vyjádřil se k ožehavému tématu také český forvard Tomáš Hertl. „Zasloužíme si vítězit. Není to pouze o štěstí. Když tvrdě makáte, je to vaše zásluha.“
A v podobném duchu mluvil i jeho parťák z útoku Gustav Nyquist: „Neřekl bych, že je to o štěstí…Bojujeme. Víme, že pokud není po zápase, nesmíme polevit.“
Série se nyní za stavu 2:2 opět přesouvá k Pacifickému pobřeží. Páté střetnutí je na programu v neděli ve 21:00 středoevropského času.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -