- Reklama -

Výměna pěti hráčů! Trocheck se stal Hurikánem

- Reklama -

Carolina se těší ze zisku forvarda Vincenta Trochecka, za něhož posílá na Floridu útočníky Erika Haulu, Lucase Wallmarka, Chasea Priskieho a obránce Eetua Luostarinena.




26letý Trocheck odehrál v tomto ročníku – jeho sedmém v NHL – 55 utkání se ziskem 10 gólů a 26 asistencí. Svá kariérní maxima v podobě 31 branek a 75 bodů zaznamenal v sezóně 2017/18.
Na Floridě naskočil celkem do 420 duelů, v nichž vstřelil 111 gólů a nastřádal 282 zápisů do statistik.
Panthers za něj obdrželi čtyři hokejisty, z nichž vyčnívá především forvard Erik Haula.
28letý Fin, který prorazil až během angažmá ve Vegas, se může stát v létě nechráněným volným hráčem. V aktuální sezóně má na svém kontě po 41 kláních 22 bodů (12+10).
24letý Wallmark se letos objevil v 60 zápasech se ziskem 11 branek a 12 přihrávek, 21letý Luostarinen odehrál osm utkání a 23letý Priskie na svou premiéru v NHL teprve čeká.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -