- Reklama -

Vyprodáno! Euforie kolem Golden Knights se přelila i do příští sezóny

- Reklama -

Golden Knights ještě neskončili svou jízdu v letošním play-off, ale už nyní si mohou být jisti, že elektrizující atmosféry v domácí hale se dočkají i příští ročník.
Tým minulý týden vyprodal všechny permanentní lístky pro sezónu 2018/19. Zaplnit dostupnou kapacitu přitom trvalo pouze měsíc. O hladu po hokeji ve Městě hříchů informuje deník Las Vegas Review Journal.
Pro držitele permanentek bylo vyčleněno 80 % kapacity T-Mobily Areny, která na hokejové mače pojme oficiálně 17 500 diváků. Zbylá místa budou v prodeji během léta po zveřejnění rozpisů duelů základní části.


Obrovský zájem o vstupenky potvrzuje euforii, jež kolem nového klubu NHL vznikla. Rytíři během uplynulé regulérní sezóny vyhráli více než 50 utkání, získali titul pro vítěze Pacifické divize a v prvním kole Stanley Cupu porazili Los Angeles 4-0 na zápasy. Nyní bojují v konferenčním semifinále se San Jose a v sérii vedou 3-2.
Vegas má přitom jedny z nejdražších lístků v lize. Kupříkladu ve druhém kole play-off stojí návštěva T-Mobile Areny dvakrát tolik, co musí zaplatit fanoušci v San Jose.
Golden Knights čerpají svou popularitu i z faktu, že jsou v nevadské metropoli jediným celkem z tzv. Velké čtyřky severoamerických soutěží. To se však změní v roce 2020, kdy se do Vegas přestěhují z Los Angeles fotbaloví Raiders (NFL).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -