- Reklama -

Vyprodáno! hlásí 1. liga. Přesune se Jágr do extraligy? Připravena je také Česká televize

- Reklama -

Všechno směřuje k tomu, že legendárního forvarda Jaromíra Jágra čeká o víkendu prvoligová premiéra za kladenské Rytíře.
Sobotní zápas mezi domácími Benátkami nad Jizerou a Kladnem se v případě Jágrova startu bude hrát v Liberci. Kapacita stadionu v Benátkách, které jsou libereckým farmářským týmem, je totiž pouze 1700 míst.
O chystané změně v úterý informovali zástupci extraligových Bílých Tygrů na svém klubovém webu.
Velký zájem o klání s nejslavnějším českým hokejistou, který se po neúspěšném angažmá v Calgary vrací do České republiky (více čtěte ZDE), hlásí i další celky z druhé nejvyšší soutěže.
„Pořád se trápíme, jak podpořit prodej vstupenek, a pak přijde jeden „člověk“ a vyprodá nám Eden přes noc,“ uvedl na soukromém twitterovém účtu tiskový mluvčí HC Slavia Praha Jakub Mezlík. Spekulace ohledně přesunutí duelu, který se odehraje 14. února,  do O2 arény ale považuje za předčasné.
Ze zbývajících zápasů Kladna v základní části na hřištích soupeřů je vyprodáno i v Přerově (7.2.) a dokonce i v Českých Budějovicích, kam Rytíři zavítají až 21. února.
Dočkat se ale mohou i fanoušci extraligových mančaftů. Podle reportérky Dariny Vymětalíkové z České televize má o Jágra zájem rovnou několikero klubů. Informaci, jež se opírá o vyjádření bývalého hokejisty Jaroslava Špačka, uvedla na Twitteru.
„…technicky a programově máme na sobotu připravené TV-utkání z Liberce Benátky n.J. – Kladno. Čekáme na souhlas zřizovatele soutěže, HC arény atd. A zejména na potvrzení, že Jágr v sobotu opravdu odehraje zápas,“ napsal na téže sociální síti šéfkomentátor redakce sportu ČT Robert Záruba. Na své si tedy přijdou i ti Jágrovi příznivci, kteří na se vyprodané stadiony nedostanou.
Jágrmánie v Česku se tedy může rozjet naplno.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -