- Reklama -

Výprodej! hlásá Detroit. Zbaví se i Mrázka?

- Reklama -

Jejich historická šnůra postupů do play-off je už pouze historií. Red Wings nyní naopak shledali, že jsou v úplně jiné situaci a ostatním klubům hlásí „Jsme připraveni prodávat“. Informaci jako první přinesl web The Athletic.

Před čtvrtečními zápasy chybí Detroitu 13 bodů na postupovou pozici v Atlantické divizi a 11 na tzv. „wild-card spot“. Vše tedy nasvědčuje tomu, že fanoušky jednoho z nejslavnějších celků NHL čeká druhá sezóna po sobě bez bojů o Stanley Cup. A to vše po 25 letech, v nichž Rudá křídla nechyběla v play-off ani jednou.

Časy se však mění a vedení michiganského týmu usoudilo, že nastala doba zbavit se nynějších hvězd v naději na zisk některé z budoucích. Jedním z nejžhavějších kandidátů na výměnu je podle zámořských komentátorů obránce Mike Green.

„Jsem s tím srozuměn, ale do doby, než se skutečně něco stane, se jedná jen o spekulace,“ řekl dnes Green novinářům.
Podle fanouškovského portálu Detroit Sports Nation bude jeho nejpravěpodobnějším novým působištěm Vegas, které zažívá neuvěřitelnou nováčkovskou sezónu. Stěhování do pouště má nasvědčovat i úterní návštěva generálního manažera Golden Knights v detroitské Little Caesars Areně.
Portál také naznačuje, že může dojít k vytrejdování jednoho z gólmanů a zmiňuje Petra Mrázka, kterému na konci ročníku expiruje smlouva. Nutno podotknout, že o této možnosti se v zámoří spekuluje již nějaký čas.
Uzávěrka přestupů letos připadá na 26. února a vypadá to, že u Velkých jezer budou mít napilno.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -