- Reklama -

Výsledky NHL z 5. října: Nečas a Hertl slavili výhry

- Reklama -

Columbus 1:3 Carolina (1:1, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 13. Dubinsky (D. Savard) – 2. Martinook (Svečnikov), 27. Aho (T. Teräväinen, Ferland), 46. Ferland (Aho)
Československá stopa
Petr Mrázek (CBJ) nechytal
Martin Nečas (CAR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 11:05
Tři hvězdy utkání:
1. Curtis McElhinney (CAR) 31 zák., 1 gól, 96,9 %
2. Sebastian Aho (CAR) 1+1
3. Micheal Ferland (CAR) 1+1

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – D. Savard, Werenski, Nutivaara, R. Murray, Kukan, Clendening – Atkinson (A), Dubois, Panarin – Bjorkstrand, Wennberg, N. Foligno (C) – J. Anderson, Dubinsky, Jenner (A) – Duclair, Riley Nash, Milano.
Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), de Haan, Pesce, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Ferland – Williams (C), J. Staal (A), Foegele – Zykov, Nečas, B. McGinn – Svečnikov, Wallmark, Martinook.

Diváci: 18 306

Los Angeles 2:3 pp San Jose (1:2, 1:0, 0:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 18. Kopitar (Iafallo, Forbort), 21. Toffoli (Pearson) – 10. Meier (Vlasic, J. Thornton), 14. E. Kane (Suomela, Donskoi), 63. Labanc (Couture)
Československá stopa
Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:38
Radim Šimek (SJS) nehrál

Tři hvězdy utkání
Kevin Labanc (SJS) 1+0
Jonathan Quick (LAK) 30 zákroků, 90,9%
Evander Kane (SJS) 1+0

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – E. Karlsson, Vlasic, Burns, J. Ryan, Braun, Dillon – Pavelski (C), J. Thornton(A), Meier – Labanc, Couture (A), Hertl – Donskoi, Suomela, E. Kane – M. Karlsson, Goodrow, Sörensen.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -