- Reklama -

Výsledky play off AHL z 15. května: Marlies si vynutili sedmý zápas

- Reklama -

Hokejisté Toronto Marlies zužitkovali výhodu domácího ledu, porazili Syracuse Crunch 2:1 a srovnali stav série druhého kola play off American Hockey League na 3:3. Rozhodující sedmé utkání je na programu ve středu a jeho vítěz se v konferenčním finále utká s lepším z dvojice Hershey – Providence.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Hlavní zásluhy jdou na adresu třiadvacetiletého finského brankáře Kasimira Kaskisuoa, který zneškodnil sedmadvacet střeleckých pokusů Crunch a inkasoval pouze z hole Michaela Bournivala, jenž v úvodu druhé třetiny při vlastním oslabení otevřel skóre zápasu.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Marlies ale brzy srovnali krok, v čase 27:24 překonal Mikea McKennu devatenáctiletý švédský útočník Carl Grundström. Nerozhodný stav 1:1 zlomil v polovině závěrečné třetiny mladý kanadský obránce Andrew Nielsen. Obě trefy vsítilo Toronto při hře v početní výhodě. Další branku pak už fanoušci v ochozech arény Ricoh Coliseum neviděli.

Toronto Marlies – Syracuse Crunch 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Stav série: 3:3.
Branky a asistence: 27:24 Carl Grundström (Cal O’Reilly, Seth Griffith), 51:33 Andrew Nielsen (Seth Griffith, Cal O’Reilly) – 22:09 Michael Bournival (Byron Froese, Slater Koekkoek).
Střely na branku: TM 8-11-6=25, SC 5-15-8=28. Přesilovky: 2/6 – 0/2. Aréna: Ricoh Coliseum (6 749 diváků).
Brankáři: Kaskisuo 28/27 – McKenna 25/23.
Hvězdy utkání: Kaskisuo, Grundström, Nielsen (všichni TM).
Česká účast: – Dominik Mašín.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -