- Reklama -

Výsledky preseason z 15. září: Boston v Číně přetlačil Calgary

- Reklama -

Příprava na novou sezónu NHL odstartovala! První zápas se odehrál v čínském Šen-čen Universiade Sports Centre mezi Bruins a Flames.
Boston se v první třetině dostal do vedení 3:0, které se mu však udržet nepodařilo. Ještě na konci první třetiny Flames snížili a vyrovnání přišlo v poslední části. O to se postaral kapitán Calgary Mike Giordano, když se trefil v první a poslední minutě třetí dvacetiminutovky. Z vítězství se nakonec mohli radovat hráči Bruins, když v samostatných nájezdech rozhodl Jake DeBrusk.
Fanda NHL

Calgary Flames 3:4sn Boston Bruins (1:3, 0:0, 2:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 20. Monahan (Tkachuk, Lindholm), 41. Giordano (Lindholm, Gaudreau), 60. Giordano (Brodie, Gaudreau) – 14. Frederic (Bakoš, Cehlárik), 16. Donato (Forsbacka-Karlsson), 16. Moore (Cehlárik, Donato), rozh. náj. DeBrusk.
Calgary Flames: Gillies – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Kulak, Stone – Gaudreau, Monahan, Lindholm – Tkachuk, Backlund, Neal – Frolík, Ryan, Czarnik – Bennett, Jankowski, Hathaway
Boston Bruins: Halák (Rask) – Moore, McAvoy, Grzelcyk, Miller, Zbořil, Carlo – Marchand, Studnicka, Pastrňák – DeBrusk, Forsbacka-Karlsson, Donato – Cehlárik, Frederic, Backes – Nordström, Wagner, Bakoš

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -