- Reklama -

Washington má problém. Ve finále mu může chybět jeho nejlepší hráč

- Reklama -

Fanshop týmu
Capitals se potýkají s velmi nepříjemnou zprávou. Před třetím zápasem finále Stanley Cupu čelí hrozbě, že se budou muset obejít bez svého nejlepšího hráče v letošním play-off.
Hlavní trenér Barry Trotz ve čtvrtek novinářům oznámil, že útočník Jevgenij Kuzněcov se potýká se zraněním, jež mu může zabránit naskočit v sobotu do hry. Více informací bychom mohli podle kouče dostat v průběhu pátku.

Lídr kanadského bodování vyřazovacích bojů přišel k újmě během středeční výhry 3:2, když jej v první třetině tvrdě srazil na mantinel obránce Vegas Brayden McNabb (video ZDE). Kuzněcov poté upadl s bolestivou grimasou k zemi a držel si levou ruku. Po odchodu do kabin se již na led nevrátil.
„Ten hit na Kuzyho…myslíme, že nebyl čistý“ svěřil se po utkání Trotz žurnalistům. „Ztratili jsme jednoho z našich TOP hokejistů kvůli hitu, který je v našich očích sporný.“
„Byl doposud našim nejlepším hráčem,“ vidí to podobně i forvard Nicklas Bäckström. „Uvidíme, co bude dál.“

McNabb za svůj zákrok nebyl potrestán a nebude se mu dodatečně věnovat ani Oddělení pro hráčskou bezpečnost NHL.
Do třetího duelu vstoupí účastníci finálové série za vyrovnaného stavu 1-1.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -