- Reklama -

Washington se St. Louis měnily útočníky. Brouwera střídá Oshie

- Reklama -

Jeden zaznamenal v minulé sezóně 43 bodů a má na příští rok smlouvu za 3,75 miliónu dolarů. Druhý posbíral 55 bodů a ještě dva roky bude vydělávat 4,5 miliónu. Když dosadíte jména Troy Brouwer a T.J. Oshie, dostanete aktéry čtvrteční výměny mezi Washingtonem a St. Louis.
„TJ. je skvělý bruslař s úžasnými schopnostmi. Je to velmi výkonný hráč, jehož záznamy dokládají, jak je po celou dobu kariéry produktivní. Cítíme, že dobře doplní náš kádr a pomůže nám dostat se na vyšší úroveň při cestě za naším konečným cílem,“ prohlásil generální manažer Capitals Brian MacLellan.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Za hokejistu, který ve třech ze sedmi sezón v NHL pokořil metu 50 bodů a jednou na ni jen těsně nedosáhl, věnoval tým z americké metropole Bluesmanům kromě Brouwera ještě brankáře Pheonixe Copleyho a právo volby ve třetím kole příštího draftu.
V Brouwerovi získali Blues vítěze Stanley Cupu z roku 2010 (s Chicagem), který se nebojí černé práce před bránou a je schopný nastřílet dvacet či více branek za sezónu. Copley byl loni brankářskou dvojkou v Hershey v AHL, ve 26 zápasech zaznamenal slušný průměr 2,17 gólu na utkání a úspěšnost 92,5 procenta.
Řady St. Louis včera rozšířili ještě další čtyři noví hokejisté. Roční smlouvu za 900 tisíc dolarů podepsal s klubem útočník Kyle Brodziak z Minnesoty, stejně dlouhé kontrakty v zatím nezveřejněné výši uzavřeli obránce Peter Harrold (naposledy New Jersey) a útočníci Jordan Caron (Colorado) a Danny Kristo (NY Rangers). Bluesmani navíc prodloužili o dva roky smlouvu zadákovi Robertu Bortuzzovi, kterého získali při březnové uzávěrce přestupů z Pittsburghu.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -