- Reklama -

Wild se zajímají také o Chiarelliho

- Reklama -

Minnesota dál pokračuje v hledání nového generálního manažera.
Po nečekeném vyhazovu Paula Fentona, který u týmu vydržel jen jednu sezónu, se majitel klubu Craig Leipold a prezident Matt Majka setkali už s Ronem Hextallem a Peterem Chiarellim. O námluvách informoval Michael Russo z portálu The Athletic.

Zdroj novináři sdělil, že jednání jsou teprve v rané fázi a neznamenají, že by byli tito kandidáti favority.
Podle Russoa zatím nemá vedení mančaftu stanoveno, do kdy chce mít místo obsazené.

Hextall sloužil jako GM Philadelphie od května 2014 až do listopadu 2018, kdy jej Flyers propustili (psali jsme ZDE). Před angažmá v Pensylvánii působil jako asistent generálního manažera v Los Angeles, s nímž v roce 2012 získal Stanley Cup.

Padáka se dočkal i Chiarelli, který strávil téměř čtyři roky jako GM Edmontonu. Letos v lednu však majiteli došla trpělivost a jedna z nejkontroverznějších postav v NHL musela mužstvo opustit (podrobnosti ZDE).
Chiarelli se přitom může pochlubit úspěchem z roku 2011, kdy ve stejné pracovní pozici vyhrál s Bostonem Stanley Cup. Sporné trejdy a podpisy jej však na severu postupně vyšachovaly ze hry.
Joey Alfieri ze stanice TSN uvedl, že se Wild zajímají také o Toma Fitzgeralda (asistent GM New Jersey), Billa Zita (asistent GM Columbusu) a Mikea Futaho (asistent GM Los Angeles).
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -