- Reklama -

Wild vyměnili svého gólmana

- Reklama -

Minnesota vytrejdovala gólmana Devana Dubnyka a volbu v sedmém kole draftu 2022 do San Jose výměnou za volbu v pátém kole draftu 2022. Wild si ponechají polovinu Dubnykova platu.
34letý Kanaďan měl v uplynulé sezóně bilanci 12-15-2 a úspěšnost zákroků 89 procenta. V listopadu a prosinci nechytal, jelikož chtěl být po boku nemocné manželky. Ke konci ročníku už jen kryl záda Alexi Stalockovi.
Dubnyk, který má ve své smlouvě s cap hitem 4,33 mil. dolarů platný ještě jeden rok, začal kariéru v Edmontonu. Ten jej draftoval v roce 2004 ze 14. místa. Chytal také za Nashville a Arizonu.
Sharks mají aktuálně pod smlouvou Martina Jonesa. Další gólman Aaron Dell se může stát v pátek nechráněným volným hráčem.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -