- Reklama -

William Karlsson chce šestkrát vyšší plat

- Reklama -

Fanda NHL
Útočník Vegas William Karlsson se snaží ze své životní formy vytěžit maximum. Podle informací Chrise Johnstona ze stanice Sportsnet bude v arbitráži naplánované na sobotu po klubu požadovat 6,5 mil. dolarů, zatímco Golden Knights mu nabízí 3,5. V uplynulém ročníku pobíral pouze milión.


Pětadvacetiletý Švéd odehrál v minulé sezóně 82 zápasů základní části s bilancí 43 gólů a 35 asistencí, ve 20 soubojích play-off přidal dalších sedm přesných zásahů a osm přihrávek.
Z TÁBORA KNIGHTS: Rytíř Reaves: netrápí nás velká ega, máme na to vyhrát Stanley Cup
Mistr světa z roku 2017 se letos dočkal také Lady Byng Trophy pro nejslušnějšího hokejistu a se 49 plusovými body byl nejlepším hráčem ligy.
V předešlých 183 duelech své kariéry v NHL, v nichž hájil barvy Anaheimu a Columbusu, přitom dohromady nasbíral jen 50 bodů.
Vegas si ponechalo pod platovým stropem 13 mil. a má prostor nabídnout Karlssonovi lukrativní kontrakt. Pokud hokejistovi arbitrážní soudce v jeho požadavku vyhoví, zařadí se Karlsson po boku Dereka Stepana a svého spoluhráče Paula Stastneho jako 20. nejlépe placený centr NHL a nechal by za sebou i taková jména jako Nathan MacKinnon, Mark Scheifele nebo Sean Monahan.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -