- Reklama -

Williams stojí před vážným rozhodnutím

- Reklama -

Fanshop týmu
Hurricanes mají za sebou úžasnou sezónu, v níž dokráčeli až do konferenčního finále. Velký podíl na klubovém úspěchu měl i kapitán Justin Williams. 37letý Kanaďan nyní připouští, že se jednalo o jeho finální rok v NHL.
„Ještě jsem se nerozhodl,“ odpověďel Williams Kurtu Dusterbergovi z portálu nhl.com na otázku, zda se objeví na kluzištích slavné soutěže i další ročník.


„Nechci v tomto směru jednat iracionálně. Musím zjistit, zda na to mám z hlediska psychického i fyzického. Všechno jsem vložil do této sezóny. Budu-li mít znovu sílu, budu pokračovat,“ řekl útočník, který kromě Caroliny hrál v minulosti také za Philadelphii, Los Angeles a Washington.
Ontarijský rodák se může stát 1. července nechráněným volným hráčem, rád by ale zůstal v Severní Karolíně.
„Usídlil jsem se tady a cítím se tu fajn. Nejsem si jistý, kam jinam bych měl jít,“ dal zkušený forvard jasně najevo, že preferuje setrvání v Raleigh.
Williams letos dovedl Canes k prvnímu vystoupení v play-off od roku 2009. V 15 zápasech postseason nasbíral sedm bodů za čtyři góly a tři asistence.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -