- Reklama -

Williamsův start se odkládá

- Reklama -

Útočník Justin Williams absolvoval ve čtvrtek svůj první trénink s Carolinou v této sezóně. Na start v utkání si však bude muset ještě počkat.
38letý Kanaďan podepsal v úterý s Hurricanes roční smlouvu v hodnotě 700 tis. dolarů poté, co měl v úvodu ročníku od hokeje volno. Nyní musí nabrat potřebnou formu.



„Jsem realista. Potřebuju čas. Naštěstí, my ho máme. A když čas přijde, jsem si jistý, že nám Rod (Brind’Amour ) dá vědět,“ sdělil Williams novinářům.
Hlavní kouč Rod Brind’Amour po tréninku naznačil, že v nejbližších zápasech někdejšího kapitána na ledě neuvidíme. Doba na jeho návrat musí dozrát a otázkou také zůstává, jak bude vypadat sestava, do níž Williams zapadne.
„Nemá smysl teď řešit, jestli to bude za týden, dva týdny…Potřebujeme se dostat do bodu, kdy budu cítit, že dokáže hrát. Pak uděláme příslušné rozhodnutí. Zatím k tomu ale nejsme blízko,“ uvedl šéf lavičky.
Pro Williamse se bude jednat o jeho 19. sezonu v NHL. Doposud v prestižní lize naskočil do 1 244 duelů, v nichž hájil barvy Philadelphie, Caroliny, Los Angeles a Washingtonu. Celkem si připsal 786 bodů (321+474) a třikrát pozvedl nad hlavu Stanley Cup.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -