- Reklama -

Winter Classic ovládli Stars, Faksa asistoval

- Reklama -

Dallas 4:2 Nashville (0:2, 1:0, 3:0)

Winter Classic 2020, Cotton Bowl, Dallas
Branky a nahrávky: 39. Comeau (Dickinson, Lindell), 41. Janmark (J. Klingberg, Hintz), 46. Radulov (J. Klingberg, Ja. Benn), 47. Sekera (Faksa, Janmark) – 6. Duchene (F. Forsberg, Josi), 8. Fabbro (Duchene, Josi)
Československá stopa v utkání:
Andrej Sekera (DAL) 1+0, 2 střely, čas na ledě 17:28
Roman Polák (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:18
Radek Faksa (DAL) 0+1, 0 střel, čas na ledě 15:47

Tři hvězdy utkání:
1. Blake Comeau (DAL) 1+0
2. John Klingberg (DAL) 0+2
3. Matt Duchene (NSH) 1+1

Diváci: 85 630
Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg (A), Oleksiak, Heiskanen, Sekera, R. Polák – Ja. Benn (C), Seguin (A), Radulov – Cogliano, Faksa, Comeau – Gurjanov, Hintz, Pavelski – Janmark, Dickinson, Perry.

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, Fabbro, Hamhuis, Irwin – Järnkrok, Johansen (A), Arvidsson – F. Forsberg, Duchene, Mikael Granlund – Grimaldi, Bonino, C. Smith – Blackwell, Turris, Watson.


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -