- Reklama -

Z Flyers se mohou stát nešťastní rekordmani

- Reklama -

Fanshop týmu
Telenovela s názvem „philadelphské brankoviště“ pokračuje. Klub v pondělí povolal z farmy gólmana Cartera Harta, který se může stát šestým mužem v masce, jenž se v této sezóně postaví do brány Flyers.
Pokud bude dvacetiletý Kanaďan startovat v úterním duelu s Detroitem, stanou se Letci prvním týmem v historii NHL, který v prvních 35 zápasech sezóny prostřídal šestici brankářů.



Za Philadelphii v tomto ročníku už nastoupili Brian Elliott, Calvin Pickard, Anthony Stolarz, Alex Lyon a Michal Neuvirth. Posledně jmenovaný se k mužstvu opět připojil po krátké pauze, v níž trávil čas s nově narozeným dítětem. Lyon se v pondělí vrátil do AHL a Pickard už působí v Arizoně.
Zbylí gólmani jsou zranění, přičemž Stolarz by měl pauzírovat 2-4 týdny.
Hart letos za Flyers nastoupil už ve čtyřech přípravných duelech, v nichž kryl 92,8 procenta střel.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -