- Reklama -

Z Hayese se stal třetí nejlépe placený útočník Flyers

- Reklama -

Philadelphia a útočník Kevin Hayes se dohodli na sedmileté smlouvě s průměrným ročním platem 7,14 mil. dolarů. 27letý Američan se mohl stát 1. července nechráněným volným hráčem.
Flyers získali Hayesova práva na začátku června v rámci výměny s Winnipegem.

Rodák z Bostonu odehrál v minulé sezóně, kterou strávil u Jets a Rangers, 71 zápasů se ziskem 55 bodů. Šikovný centr si tímto výsledkem stanovil své nové kariérní maximum.
S novým kontraktem se z Hayese stává třetí nejlépe placený forvard na soupisce Flyers. Více pobírají pouze kapitán Claude Giroux (8.275 mil.) a Jakub Voráček (8.25 mil.).
Generální manažer Letců Chuck Fletcher nedávno prohlásil, že se chystá být během offseason aktivní. A zatím nezklamal. Obránce Radka Gudase v pátek vytrejdoval do Washingtonu výměnou za beka Matta Niskanena a v úterý získal ze San Jose dalšího zadáka Justina Brauna.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -