- Reklama -

Z NHL do české extraligy? Třinec má v hledáčku Meszároše

- Reklama -

S jídlem roste chuť. Úřadující český vicemistr tým HC Oceláři Třinec údajně lanaří slovenského obránce Andreje Meszároše. Devětadvacetiletý bek, kterému končí smlouva s Buffalem letos v červenci, by se podle zákulisních informací rád vrátil na Slovensko nebo do České republiky.


 Podívejte se, jak se slovenskému zadákovi dařilo během jeho kariéry v NHL.


„Měli jsme o něj zájem během výluky,“ přiznal pro oficiální klubové stránky generální manažer Ocelářů Pavel Marek.
„Je to mimořádně kvalitní obránce, takového hráče by chtěl mít v týmu snad každý. V této chvíli to však pro nás není téma, protože Andrej stále čeká na nabídku ze zámoří. Žádné konkrétní jednání neproběhlo.“
Meszároš, který se jako jeden z mála Slováků prezentoval na nedávném mistrovství světa dobrými výkony, si v této sezóně v 60 zápasech základní části připsal 14 bodů za sedm gólů a stejný počet asistencí. Odchod z Buffala, jehož dres oblékal pouhý rok, je považován za téměř hotovou věc.
Andrej Meszároš patřil k nejvýraznějším hráčům Slováků na MS 2015. Takto vstřelil gól Bělorusku:
andrej.gif

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -