- Reklama -

Z Tkachuka se stal nejlépe placený hráč Calgary

- Reklama -

Calgary se dohodlo s útočníkem Matthewem Tkachukem na tříleté přemosťovací smlouvě s průměrnou roční hodnotou sedm miliónů dolarů.
Nový kontrakt udělá z 21letého Američana nejlépe placeného hráče Flames. Po jeho skončení bude opět chráněným volným hráčem.
Fanda NHL
Darren Dreger ze stanice TSN upřesnil, že ve třetím roce dohody si Tkachuk vydělá 9 mil. dolarů.
Rodák z Arizony má za sebou přelomovou sezónu, v níž si s 34 góly a 43 asistencemi stanovil svá kariérní maxima. Se 104 hity se pak umístil mezi Plameny na třetí místo.
Calgary má nyní pod smlouvou své klíčové opory (Tkachuk, Sean Monahan, Johnny Gaudreau, Elias Lindholm, Mark Giordano, Noah Hanifin) minimálně do ročníku 2021/22.
Flames se aktuálně nacházejí 658 tisíc nad platovým stropem. Před začátkem sezóny tak budou muset ještě provést v sestavě změny.
Z chráněných volných hráčů si v lize se svými zaměstnavateli zatím stále neplácli Patrik Laine, Kyle Connor (oba Winnipeg) a Mikko Rantanen (Colorado).


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -