- Reklama -

Zabiják puků Connor McDavid

- Reklama -

Ne, to co vidíte na fotografii, nebylo vytvořeno ve Photoshopu ani jiném grafickém editoru, ale jde o reálnou fotku totálně zničeného puku, který nevydržel ránu teprve sedmnáctiletého centra Connora McDavida, hrajícího juniorskou kanadskou ligu OHL (Ontario Hockey League).
K destrukci puku naštěstí nedošlo během regulérního zápasu, ale při tréninku McDavidova týmu Erie Otters. Talentovaný útočník vypálil prudkou střelu na bránu, puk trefil břevno a explodoval. Udivení spoluhráči už potom jen nevěřícně zkoumali kousky pryže rozmetané po ledě.


Svůj údiv vyjádřil i asistent trenéra klubu Erie Otters a bývalý hráč NHL Jay McKee, který se podle svých slov za celou svoji hokejovou kariéru s ničím podobným nesetkal. To byl pravděpodobně i důvod, proč kusy puku vyfotil a fotografii vyvěsil na svém Twitterovém účtu.
Podle pobavených komentářů v diskuzi komentující fotku zničeného puku by se současní hráči NHL měli pomalu začít obávat doby, kdy začne mladý McDavid oblékat dres některého z týmů této elitní soutěže. Nemusí to dlouho trvat, McDavid je jedním z horkých kandidátů na post jedničky draftu v příštím roce.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -