- Reklama -

Začátek sezóny se odsouvá. Ondřej Kaše má otřes mozku

- Reklama -

Fanshop týmuDvaadvacetiletý Ondřej Kaše, jenž po loňské sezoně podepsal nový tříletý kontrakt v hodnotě 7,8 milionů dolarů, řeší před začátkem letošního ročníku velkou nepříjemnost. V přípravném utkání s Los Angeles Kings totiž utrpěl otřes mozku, informoval o tom jeho současný klub Anaheim Ducks.
Povaha zranění bývalého útočníka Chomutova je velmi ošemetná. Týmoví lékaři si zatím netroufli odhadnout, kdy bude talentovaný křídelník schopen znovu nazout brusle a nastoupit do utkání.
Incident, ze kterého si Kaše kromě otřesu mozku odnesl i zkrvavený nos se odehrál v posledním zápase přípravy. Do Ondřeje Kašeho se pustil obránce Králů Drew Doughty. Nelíbilo se mu, jak Čech zajel do brankáře. Ondřej Kaše se s kanadským bekem viditelně nechtěl pustit do potyčky, za chvíli se k oběma připojili i obránci Denis Seidenberg a Brandon Montour.


Kašeho zranění je dalším v řadě, se kterým se před ostrým startem sezóny musí vyrovnat tým vedený Randym Carlylem. Operace menisku na přibližně pět měsíců vyřadí někdejšího nejlepšího střelce NHL Correyho Perryho, dlouhodobé problémy s kyčlí zase komplikují návrat na kluziště elitnímu centrovi Ryanu Keslerovi.
Titulní foto: Icon Sportswire




- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -