- Reklama -

Začíná boj o Panarina

- Reklama -

Fanshop týmu
Columbus žhaví telefony a zjišťuje možnosti, jak využít svého hvězdného útočníka Artěmije Panarina. Nejnovější informace o potenciální výměně přinesl Pierre LeBrun ze stanice TSN.
„Jackets jednoduše před pár dny zjistili, že Panarin s nimi nevstoupí do vyjednávání o nové smlouvě. Během těchto dnů jsem se doslechl o několika zájemcích, kteří se Columbusu ozvali, aby se domluvili na případné ceně…,“ uvedl známý insider ve svém pravidelném pořadu.

Panarinův agent Dan Milstein vydal v této souvislosti v pondělí prohlášení, v němž uvádí, že jeho svěřenec začne s Blue Jackets rozhovory o prodloužení spolupráce nejdříve až po konci sezóny.

Sedmadvacetiletý Rus se stane 1. července nechráněným volným hráčem a klubu z Ohia reálně hrozí, že jim bývalý Jestřáb uprchne zadarmo.

Zprávy o Panarinově neochotě podepsat s Columbusem nový kontrakt začaly prosakovat mezi fanoušky v červenci minulého roku (čtěte ZDE). Později vyšly na povrch i zvěsti o jeho touze přidat se k New Yorku Rangers.
Mezi další týmy, jejichž sestavu by někdejší držitel ocenění pro nejlepšího nováčka NHL rád doplnil, patří údajně ještě Islanders, Kings, Lightning, Panthers a Stars.
Panarin je na cestě stát se v této sezóně nejproduktivnějším hráčem Modrokabátníků, když má na svém kontě po 48 odehraných zápasech 57 bodů za 20 gólů a 37 asistencí.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -